Magnolia

Gule Magnolia -blader Hva du skal gjøre med et Magnolia -tre med gulnende blader

Gule Magnolia -blader Hva du skal gjøre med et Magnolia -tre med gulnende blader

Noen ganger jern- eller annen næringsstoffmangel kan resultere i gulnende blader på magnolias. Få en grundig næringsstofftest gjort på jorden din og finn ut hva tre mangler. Kjøp og bruk en gjødsel som tilbyr det manglende næringsstoffet.

  1. Hvordan slutter du å gulne blader?
  2. Hvordan behandler du et infisert magnoliatre??
  3. Hva er den beste gjødsel for magnolia trær?
  4. Er Epsom salt bra for magnolia trær?

Hvordan slutter du å gulne blader?

Med for lite vann kan planter ikke ta opp viktige næringsstoffer. Gule blader resultat. Å fikse eller forhindre vannproblemer, start med porøs, godt drenerende jord. Hvis du vokser i containere, velg potter med gode dreneringshull og beholde tallerkener uten overflødig vann.

Hvordan behandler du et infisert magnoliatre??

Med mindre din tre er ment å være et utstillingsverk, det er det ingen grunn til behandle dette infeksjon. Støtt i stedet din tre med riktig vanning og fôring. Hvis du må behandle det, bruk et soppdrepende middel og vær forsiktig med å få alle algeflekkene på en gang. Soppblader.

Hva er den beste gjødsel for magnolia trær?

En passende gjødsel for et magnoliatre vil være 12-4-8 eller 20-5-10. Mengden gjødsel som er gitt er basert på mengden nitrogen nødvendig. En generell retningslinje for bruk for et magnoliatre vil være 1/10 pund av nitrogen for hver tomme stammediameter.

Er Epsom salt bra for magnolia trær?

Magnolias blomstrer best i sol og foretrekker sur, løs jord. ... Og muligens, hvis din tre er gammel nok, Epsom salter kan hjelpe, siden det hjelper til med å frigjøre elementer i jorda for bedre planteopptak.

Bachelor -knappproblemer Hvorfor faller blomstene mine over
NÃ¥r din bachelor knapper velte over, det er ikke fordi du har gjort noe galt. De blir rett og slett topptunge, spesielt etter kraftig regn. NÃ¥r det er...
Enkle stellplanter for landskapsarbeid Velge planter med lite vedlikehold for hager
14 Lav-Vedlikeholdsanlegg til Enkel landskapsarbeidBusk eller lite tre: Smoke Tree. Røyktrær (Continus coggygria) kan dyrkes som store, løvfellende bu...
Red Hot Poker Seed Propagation Hvordan plante Red Hot Poker Seeds
Purke frø innendørs 6 til 8 uker før planting ute. Bruk en god potteblanding i potter som er flere centimeter dype for å bevare taprot. Så 3 frø i hve...