Vandrende

vandrende jødeomsorg

vandrende jødeomsorg

Grunnleggende Wandering Jew Plant Care Vandrende jødeplantepleie krever lys, indirekte lys. Hvis lys er for svakt, vil bladmarkeringene falme. Behold jord litt fuktig, men ikke vann direkte inn i kronen, da dette vil føre til en skjemmende råte i den vandrende jødeplanten din.

  1. Liker vandrende jøde sol eller skygge?
  2. Hvor ofte skal jeg vanne min vandrende jøde?
  3. Hvorfor er min vandrende jøde så leggy?
  4. Hvorfor dør min vandrende jøde?

Liker vandrende jøde sol eller skygge?

Vandrende jøde planten skal plantes inn skygge til delvis sol (indirekte sollys) enten i hengende kurver eller i bakken om våren. Du kan enten bruke en start fra den lokale barnehagen eller en skjæring fra en eksisterende vandrende jøde anlegg. Vandrende jøde vil gjøre best i rik jord med god drenering.

Hvor ofte skal jeg vanne min vandrende jøde?

Vann planten din ofte.

Vandrende jøder som jorda til være fuktig, men de vil ikke til drukne! Hver dag stikker du fingeren inne i jorda. Hvis det føles tørt, tilsett nok vann til fukte jorda helt. Overflødig vann skal gå tom for bunnen av potten din.

Hvorfor er min vandrende jøde så leggy?

Svak, leggy vekst - Dette er veldig vanlig i vintermånedene, og er forårsaket av mangel på lys. Sjekk plasseringen av din vandrende jøde for å sikre at den får riktig mengde sol, eller legge til et vokselys.

Hvorfor dør min vandrende jøde?

Hvis du har en vandrende jøde mister farge, skyldes det sannsynligvis mangel på lys. Hvis planten ikke får nok sollys, vil bladene falme, og det vil slutte å produsere blomster. Flytt planten til et område med mer lys.

Husplante Epsom Salt Tips - Bruke Epsom salter til stueplanter
Bland 2 ss Epsom salt med en liter vann, og vanne dem med nok av løsningen til at fuktighet vises i de nederste dreneringshullene i hver gryte. Altern...
Bugkontroll for stueplanter - Feilsøkingsplanter før du tar den med inn
Hvis du lurer på hvordan feilsøkingsanlegg før de tas med dem i huset, trenger du ikke lete lenger enn insektmiddel såpe. ... Bare sprut litt såpe i e...
Kaldtolerante innendørs planter Husplanter for kalde trekkfulle rom
15 Fantastisk Husplanter Som kan overleve vinteren KaldZZ Anlegg. Alternativt kjent som Arum Fern, ZZ Anlegg er en ikonisk stueplante som er mest kjen...