Palm

Pindo Palm har vanlige problemer med Pindo Palms

Pindo Palm har vanlige problemer med Pindo Palms

Kalium- og manganmangel er vanlig i disse håndflatene, men syk pindo håndflate trær kan også ha sykdom symptomer. Sopp eller sporadiske bakterier er vanligvis årsakene til syke pindo håndflate planter.

  1. Er min Pindo -håndflate døende?
  2. Hvorfor blir min Pindo -håndflate gul?
  3. Hva er galt med palmetreet mitt?
  4. Hvor lenge lever Pindo -palmer?
  5. Hvor mye vann trenger en Pindo -håndflate?
  6. Hvordan tar du vare på en Pindo -håndflate?
  7. Er Pindo palmefrukt spiselig?
  8. Har Pindo -palmer torner?
  9. Er kaffegrut godt for palmer?
  10. Er Epsom salt bra for palmer?
  11. Kan du over vann et palme?
  12. Hvordan ser palmsopp ut?
  13. Hvordan får jeg liv i håndflaten?
  14. Skal jeg kutte av brune palmeblader?
  15. Er Pindo -palmer giftige for hunder?
  16. Er Miracle Grow bra for palmer?
  17. Er Pindo -palmer raskt voksende?
  18. Hvordan vet jeg om palmet mitt trenger vann?
  19. Hvor ofte trenger håndflatene vanning?
  20. Hvordan kan jeg stoppe palmet mitt fra å vokse høyere?

Er min Pindo -håndflate døende?

Yngre fronds er de første som viser symptomer. Flekker vises på fronds av håndflate og etter hvert som sykdommen utvikler seg, visner de og begynner å råtne. Også rosa spormasser utvikler seg langs stammen og noen ganger også på bladene. Treet blir forkrøplet og bladene dør til slutt og dreper treet hvis det ikke blir behandlet.

Hvorfor blir min Pindo -håndflate gul?

Alle håndflatene kaste frøene raskt. En gammel frond vil gå fra grønt til gul å brune på bare tre dager. Hvis det er gulaktig fronds på en håndflate i mer enn tre dager, er det et sikkert tegn på at håndflate har mangel på næringsstoffer. Eldre fronds som er gul indikerer kalium- eller magnesiummangel.

Hva er galt med palmetreet mitt?

Palmer er følsomme for ernæringsmessige mangler og fjerning av frond kan forverre eksisterende problemer og svekke tre. ... Ganoderma rot & Butt Rot: Denne sykdommen er forårsaket av soppen, Ganoderma zonatum, som kan infisere mange typer håndflatene. Det første symptomet på infeksjon er visning og hengende av eldre fronds.

Hvor lenge lever Pindo -palmer?

Moden Pindo Palm høyden varierer opp til 25 fot høy med en stamme diameter opp til 2 fot. Levetiden kan være 80 år.

Hvor mye vann trenger en Pindo -håndflate?

Vanning & Fôring

Som flest håndflatene, de Det gjør Pindo Palm liker ikke å stå i vann. Vent til de øverste 3 ″ tommer av jorda rundt treet er tørr og deretter vann sakte og dypt for å mette jorda til en minimumsdybde på 2 fot.

Hvordan tar du vare på en Pindo -håndflate?

Hvordan bry seg. Vann din Pindo Palm når de øverste 3 tommer jorda er helt tørre. Vann dypt, mett jorden rundt røttene til en dybde på minst 2 fot. Bruk en hageslange eller soaker til å vanne sakte, slik at vannet fukter bakken i en radius omtrent 4 fot rundt bunnen av bagasjerommet.

Er Pindo palmefrukt spiselig?

Du kan spise pindofrukt frisk av treet (de fleste tygger det og spytter ut fiberen med frøet), bruker det til å lage gelé og syltetøy, eller gjærer det til vin. Men den mest populære bruken for pindo håndflate er i landskapsarbeid. De håndflatene lage slående prøveplanter. De vil også vokse i en beholder.

Har Pindo -palmer torner?

Pindo Palm Tre (Butia capitata) Informasjon

Bagasjerommet kan vokser til 20 fot, men når normalt 12 til 15 fot med en diameter på 1 til 1.5 fot. ... Bladstenglene varierer fra omtrent 2 til 4 fot i lengde og har pigger langs begge kantene. De håndflate produserer lyse oransje frukt (ofte kalt pindo datoer i det dype sør).

Er kaffegrut godt for palmer?

Ved hjelp av kaffegrut i hagen på planter kan være en mulig skadedyrløsning for en kjekk, men robust plante som Sago palmer i landskapet. Sago Palm (Cycas revoluta) kan også brukes innendørs. ...

Er Epsom salt bra for palmer?

Magnesiumsulfat, også kjent som Epsom salt, kan forhindre magnesiummangel i håndflatene. ... Vanlige applikasjoner av Epsom salt og håndflate gjødsel vil gi næringsstoffene som palmer trenger å produsere sunne, grønne fronds, men det kan ta opptil to år før den nye veksten erstatter de eldre bladene.

Kan du over vann et palme?

Avhengig på type håndflate, for lite vann kan være ødeleggende for treets overlevelse, men for mye vann er kanskje mer vanlig og kan forårsake irreversibel skade.

Hvordan ser palmsopp ut?

Det første tegn deg er sannsynligvis vil ha når ganoderma palmesykdom har infisert din håndflaten er conk eller basidiocarp som dannes på siden av a håndflate stamme eller stubbe. Det vises som en myk, men solid, hvit masse i en sirkulær form som ligger flatt mot tre.

Hvordan får jeg liv i håndflaten?

Metoder for å gjenopprette innendørs Palm Tre

  1. Behandle sollys. ...
  2. Tilveiebringe tilstrekkelige næringsstoffer. ...
  3. HÃ¥ndtere plantedybde. ...
  4. Beskjæring Sjelden. ...
  5. Ã… gi treet riktig jord. ...
  6. Gjødsling med kun ting av høy kvalitet. ...
  7. Unngå overvanning og undervann. ...
  8. For mye sollys.

Skal jeg kutte av brune palmeblader?

Palmer erstatte deres blader gjennom vekstsesongen. ... Skjær blader som er helt brun eller gul ved basen - nær stammen eller ved jorda. Pass på at du ikke drar i blader, da dette kan skade friske deler av planten. Hvis bare en del av blad er brun eller gul, ta vekk bare det berørte området.

Er Pindo -palmer giftige for hunder?

Alle deler av anlegget er høyt giftig for hunder. Disse frøene er giftig og kan til og med drepe familien din hund ved svelging. Den har fjær håndflate pinnate blader som buer innover mot en tykk, kraftig stamme.

Er Miracle Grow bra for palmer?

Miracle Grow Shake and Feed er flott for håndflatene, og alt tropisk planter. Beste del er at man bare må søke hver tredje måned!

Er Pindo -palmer raskt voksende?

Dette sakte- voksende håndflate til slutt vil nå 20 fot høy og er attraktiv som en frittstående prøve eller gruppert med andre håndflatene. De fleste er sett mindre enn dette siden vekst hastigheten er veldig treg. Plant 10 meter fra hverandre som et gatetre, og de kan plantes under kraftledninger på grunn av sakte vekst og liten størrelse.

Hvordan vet jeg om palmet mitt trenger vann?

Tegn av Palm Blir ikke nok Vann

Hvis håndflaten din får ikke nok vann, du vil legge merke til noen av de bladene blir brune og tørre. Eller de kan begynne å se hengende og visne ut. Bare kryss av for å se hvor lenge de jorden holder seg fuktig etterpå de vanning.

Hvor ofte trenger håndflatene vanning?

En ny håndflaten skal være vannet hver dag den første uken, bytter du til annenhver dag den påfølgende, og nøyer deg deretter med 3 ganger i uken den tredje. Deretter vann som normalt for etablerte planter. For mer etablert håndflatene, vanning skal gjøres bare 2-3 ganger i uken, og dette er bare i fravær av nedbør.

Hvordan kan jeg stoppe palmet mitt fra å vokse høyere?

Du kan midlertidig stunt palmetrærne' vekst ved beskjæring de røtter. De røttene må ha sin optimale "rotballstørrelse" for håndflaten å jevne vokse. "BLI RÅDET: Denne måten å stunte på veksten på en håndflate er permanent, og vil til slutt føre til en død håndflate.

bruk for gamle hageslanger
10 Bruker For en Gammel hageslangeBeskytt bilen din. Garasjen vår med to biler er så vidt stor nok til å passe både min SUV og min manns lastebil. ......
terrasserte hagesenger
Hvordan terrasserer du en skrånende hage?Hvordan lager du en skrå hageseng?Kan jeg bygge en hevet hageseng ved siden av husfundamentet?Hvordan hever j...
Hagetrender i 2021
2021 Trender i Hage DesignHagearbeid. Periode.Hagearbeid Bærekraftig.Å lage din egen Hage Kom deg bort.Dyrking av mat i alle slags rom.Bli kreativ med...