Stemorsblomster

stemorsblomster blomstrer ikke i Storbritannia

stemorsblomster blomstrer ikke i Storbritannia

Hvis stemorsblomster er plantet til feil tid for sonen din, en sannsynlig årsak til stemorsblomster blomstrer ikke er fordi det enten er for kaldt eller for varmt for dem. ... De kan ikke blomstre når du vil at de skal, men de vil sannsynligvis produsere rikelig når været varmer eller avkjøles etter behov.

  1. Hvilken tid på året blomstrer stemorsblomstene?
  2. Kom stemorsblomstene tilbake hvert år i Storbritannia?
  3. Gjør stemorsblomster OK i skyggen?
  4. Hva er galt med stemorsblomstene mine?
  5. Hvilken måned planter du stemorsblomster?
  6. Hvilken måned planter du vinter stemorsblomster?
  7. Hvorfor blomstrer stemorsblomstene mine ikke?
  8. Hvor ofte må stemorsblomster vannes?
  9. Hvordan holder du stemorsblomstene levende om sommeren?
  10. Er stemorsblomster giftige for hunder?
  11. Hvor mye sol trenger stemorsblomster for å blomstre?
  12. Hvilken temperatur vil drepe stemorsblomster?
  13. Hva er det som dreper stemorsblomstene mine??
  14. Hva dreper stemorsblomstene mine?
  15. Hva er den beste gjødsel for stemorsblomster?
  16. Er Miracle Grow bra for stemorsblomster?
  17. Er det for tidlig å plante stemorsblomster?
  18. Hvor sent kan jeg plante stemorsblomster?
  19. Er høst stemorsblomster det samme som vinter stemorsblomster?
  20. Vokser stemorsblomstene seg hvert år?

Hvilken tid på året blomstrer stemorsblomstene?

Tradisjonell stemorsblomster vil blomstre fra våren til forsommeren, med noen repetisjoner blomstre på høsten. USDA soner 7 og varmere kan vokse stemorsblomster gjennom hele vinteren, og det er nyere varianter, for eksempel isblomstretter, som er avlet for å tåle lett snø.

Kom stemorsblomster tilbake hvert år i Storbritannia?

Det korte, raske svaret er, ja. Fordi de har liten frosttoleranse, vil de fleste dø i vedvarende vintre. I områder med moderate temperaturer kan de kom igjen om våren, spesielt hvis de ble mulket for å beskytte røttene.

Gjør stemorsblomster OK i skyggen?

Stemorsblomster yter best i kjøligere vær, og plantes derfor vanligvis om våren eller høsten. De liker rik, godt drenert jord med mye organisk materiale og full sol eller delvis skygge. (Skygge er spesielt gunstig sør for sone 7, hvor den varme ettermiddagssolen vil stenge blomsterproduksjonen.)

Hva er galt med stemorsblomstene mine?

Stemorsblomster og andre medlemmer av bratsjfamilien, har en god del av soppfamilieblomstproblemer, inkludert antraknose, cercospora bladflekker, mugg og botrytis. Mens cercospora bladflekk generelt er en vår- eller høstsykdom, kan antraknose oppstå når som helst i vekstsesongen. ...

Hvilken måned planter du stemorsblomster?

Stemorsblomster plantes i løpet av den kjølige våren eller falle måneder. Stemorsblomster foretrekker steder som gir full, direkte morgensol, men beskytter dem mot intense ettermiddagsstråler. Godt drenert, fruktbar jord med mye organisk materiale hjelper til med å fylle opp rikelig stemorsblomst.

Hvilken måned planter du vinter stemorsblomster?

Når skal du plante vinter stemorsblomster? Ideelt sett bør du plante stemorsblomstfrøene i kantlinjer eller potter under september og tidlig oktober - Dette vil gi dem en bedre sjanse til å vokse solide røtter og blomster.

Hvorfor blomstrer stemorsblomstene mine ikke?

Hvis stemorsblomster er plantet til feil tid for sonen din, en sannsynlig årsak til stemorsblomster blomstrer ikke er fordi det enten er for kaldt eller for varmt for dem. ... Hvis plantene plantes når været fortsatt er ganske kult, kan det hende at de trenger litt tid for å vokse bedre røtter før blomstrer.

Hvor ofte må stemorsblomster vannes?

Stemorsblomstene trenger 1 tommer vann ukentlig når de vokser aktivt. Imidlertid gartnere trenge å lette på vanning når regn gir tilstrekkelig vanning. I tillegg manuell vanning skal forekommer om morgenen, så løvverk har morgensolen og resten av dagen til å tørke.

Hvordan holder du stemorsblomstene levende om sommeren?

Gi dem delvis skygge, gjødsle lett og deadhead gjennom de varme månedene for å maksimere blomstringen. Hvis du bor i kaldere klima, med årets varmeste temperaturer på og under 70 grader, sommer vil være den beste tiden å vokse stemorsblomster og få dem til å blomstre.

Er stemorsblomster giftige for hunder?

Stemorsblomster. Livlige og søte, disse fantastiske blomstene er ikke bare ikke-giftig til hunder, de er tilsynelatende også velsmakende. Stemorsblomster kommer i en regnbue av farger, inkludert blå, hvit, gul, rød, oransje og lilla, så det er noe å glede alle.

Hvor mye sol trenger stemorsblomster for å blomstre?

Stemorsblomster som hel eller delvis sol, men trenge kjøligere temperaturer for å trives. Det ideelle plantestedet blir morgen sol men unngå varmen sent på ettermiddagen. Plasser plantene omtrent 7 til 12 tommer fra hverandre. De vil spre seg rundt 9 til 12 tommer og vokse å være omtrent 6 til 9 tommer høy.

Hvilken temperatur vil drepe stemorsblomster?

Områder mye lenger nord enn sone 6 er vanskelige og kan ha vintervær som dreper stemorsblomster. Når temperaturen faller til ca 25 grader Fahrenheit (-4 Celsius), blomster og løvverk vil begynne å visne, eller til og med fryse.

Hva er det som dreper stemorsblomstene mine??

En rekke sopp forårsaker flekker på stemorsblomster og fioler, spesielt vinterblomstrende varianter. ... Store, vansirende svarte flekker er sannsynligvis forårsaket av Mycocentrospora acerina; brune, svidd flekker av Ramularia agrestis; og mørke, fettete flekker med brune sentre av Ramularia lactea.

Hva dreper stemorsblomstene mine?

Kronrot (Phytophthora) er generelt aktiv i varmere vær og kan føre til at plantene kollapser stemorsblomster. Soppen kan angripe kronen like over jordlinjen eller forårsake en bladflekssykdom. Planten vil begynne å kollapse, og kan ofte lett skilles fra røttene med liten innsats.

Hva er den beste gjødsel for stemorsblomster?

Når været avkjøles og jord temperaturer faller under 60 ° F, start et flytende fôrprogram ved å bruke gjødsel som inneholder minst 50 prosent av nitrogenet i nitratform. En standard 15-2-20 gjødsel med høy nitratmasseblomstformel påført med 14-dagers intervaller frem til 15. mars gir gode resultater.

Er Miracle Grow bra for stemorsblomster?

Det er mat laget spesielt for stemorsblomster, men en generisk anlegg mat som f.eks Miracle Gro vil være tilstrekkelig som vi vil, Sa McGraw. Stemorsblomster bør vannes planting og deretter et par ganger i uken. Juster vanning til nedbør.

Er det for tidlig å plante stemorsblomster?

Plant tidlig.

For suksess med vinteren stemorsblomster, få planter i bakken som tidlig som mulig om høsten, minst seks uker før din første frostdato. Hvis jordtemperaturen er også kald (under 45 grader) kl planting tid, vil røttene være inaktive, og du vil ende opp med stunted planter og få blomster.

Hvor sent kan jeg plante stemorsblomster?

Stemorsblomster er hardføre i soner 6 og oppover, og hver sone har litt forskjellige planting vindu. Generelt er den ideelle tiden å plante stemorsblomster er sent September for sonene 6b og 7a, begynnelsen av oktober for sone 7b og sent Oktober for sonene 8a og 8b.

Er høst stemorsblomster det samme som vinter stemorsblomster?

Den eneste forskjellen mellom vår/sommer stemorsblomster og høst/vinter de er at a/w -ene er hardere enn de tidligere. Jeg har forskjellige typer stemorsblomster i hagen min som blomstrer to ganger i året og dør bare tilbake hvis det virkelig er langvarig og alvorlig frost.

Vokser stemorsblomstene seg hvert år?

Stemorsblomster og fioler er bærebjelken i vinterkurver og containere. ... De fleste sengetøy fioler og stemorsblomster er stauder eller toårige, men de blir vanligvis bare oppbevart i en sesong og deretter kastet, men etter blomstring kan de kuttes tilbake til et par centimeter og de vil re-vokse.

Roterende vinranker Tips for transplantasjon av vinranker og forplantning av vinranker
Kan vindruer rotfestes i vann?Hvordan transplanterer du stiklinger av druer?NÃ¥r kan jeg transplantere druekaks?Kan du flytte et etablert druerank?Hvor...
Sykdomsresistente druer - tips for å forhindre Pierces sykdom
Forebygging av Pierces sykdom Unngå veldig utsatt drue varianter, for eksempel Chardonnay og Pinot Noir, eller unge vinstokker under tre år som er pla...
Trimming av Muscadine Vines - Hvordan beskjære Muscadine Vinranker
Beskjæring av Muscadine druer til Trellis Framework Skjær stammen tilbake til to eller fire knopper. Fest stammen over eller mellom knoppene til spalj...