Stemorsblomster

Pansies Care - Hvordan vokse stemorsblomst

Pansies Care - Hvordan vokse stemorsblomst

Anlegg i fuktig, humusrik, godt drenert jord. Se våre artikler om jordendringer og klargjøring av jord for planting for mer informasjon. Stemorsblomster liker full eller delvis sol, men trenger kjøligere temperaturer for å trives. Det ideelle planting stedet vil få morgensol, men unngå varmen sent på ettermiddagen.

  1. Gjør stemorsblomster som full sol eller skygge?
  2. Hvordan tar du vare på potteblomster?
  3. Hvor lenge vil stemorsblomstene vare?
  4. Hvilken måned planter du stemorsblomster?
  5. Spredes stemorsblomster?
  6. Vil stemorsblomstene overleve vinteren i potter?
  7. Hvilken temperatur vil drepe stemorsblomster?
  8. Gjør jeg dødhårede stemorsblomster?
  9. Er kaffegrut godt for stemorsblomster?
  10. Gjør stemorsblomster formere seg?
  11. Blomster stemorsblomstene mer enn en gang?
  12. Blomster stemorsblomstene hele sommeren?
  13. Blir stemorsblomstene igjen?
  14. Skal jeg dekke stemorsblomstene mine i kveld?
  15. Hvilken måned planter du vinter stemorsblomster?
  16. Hva er den beste gjødsel for stemorsblomster?
  17. Er Miracle Grow bra for stemorsblomster?
  18. Er stemorsblomster giftige for hunder?
  19. Vil stemorsblomster vare hele sommeren?
  20. Hvordan holder du stemorsblomstene fra å bli leggy?

Gjør stemorsblomster som full sol eller skygge?

Stemorsblomster yter best i kjøligere vær, og plantes derfor vanligvis om våren eller høsten. De som rik, godt drenert jord med mye organisk materiale, og full sol eller delvis skygge. (Skygge er spesielt gunstig sør for sone 7 hvor den varme ettermiddagen sol vil stenge blomsterproduksjonen.)

Hvordan tar du vare på potteblomster?

Å holde følge med Bry seg om beholderen din vokst stemorsblomster, vanne blomstene regelmessig slik at jorda alltid er fuktig, men ikke fuktig. Indirekte sollys er best for disse beholderne.

Hvor lenge vil stemorsblomstene vare?

Det betyr at hvis du planter dem om høsten, stemorsblomster kan vare opptil åtte måneder, fra september til april eller mai, og gir fargerike blomster for mye av den tiden. De er vanligvis ikke veldig vakre om vinteren, men våren blomstrer kan være enda mer robust når plantene har vært i bakken siden høsten.

Hvilken måned planter du stemorsblomster?

Stemorsblomster plantes i løpet av den kjølige våren eller falle måneder. Stemorsblomster foretrekker steder som gir full, direkte morgensol, men beskytter dem mot intense ettermiddagsstråler. Godt drenert, fruktbar jord med mye organisk materiale hjelper til med å fylle opp rikelig stemorsblomst.

Spredes stemorsblomster?

Stemorsblomster liker full eller delvis sol, men trenger kjøligere temperaturer for å trives. Det ideelle plantestedet vil få morgensol, men unngå varmen sent på ettermiddagen. Plasser plantene omtrent 7 til 12 tommer fra hverandre. De vil spredt ca 9 til 12 tommer og vokse til å være omtrent 6 til 9 tommer høye.

Vil stemorsblomstene overleve vinteren i potter?

Mens mødre, grønnkål og kål holder ut gjennom Thanksgiving, disse stemorsblomster (avlet fra utvalgte varianter med evne til overleve vinteren) vil fortsetter, blomstrer hele våren og ut på sommeren. ...

Hvilken temperatur vil drepe stemorsblomster?

Områder mye lenger nord enn sone 6 er vanskelige og kan ha vintervær som dreper stemorsblomster. Når temperaturen faller til ca 25 grader Fahrenheit (-4 Celsius), blomster og løvverk vil begynne å visne, eller til og med fryse.

Gjør jeg dødhårede stemorsblomster?

Godt matet stemorsblomster produsere mange blomster, så husk det dødhodet. Dette hjelper plantene med å gjenopplive raskere og holder plantene ryddige. Det er lett å gjøre, du må bare sørge for at du kutter av den riktige stammen.

Er kaffegrut godt for stemorsblomster?

Du må gjødsle plantene en gang i måneden. Du kan også legge meitemark i jorden, disse bidrar til å gjøre jorden porøs og fruktbar - som er best for plantevekst. Imidlertid er det nødvendig å mate dem med jordet kaffe og tørket eggeskall regelmessig.

Gjør stemorsblomster formere seg?

I Stillehavet nordvest, stemorsblomster vil kommer ofte tilbake neste år eller deres fruktbare frøplanter vil gi farge etter år. ... Så stemorsblomster er stauder, men bare i områder med korte frysninger, kjølige somre og moderate temperaturer. Vi andre bør behandle dem som velkomne, men kortvarige årlige.

Blomster stemorsblomstene mer enn en gang?

Stemorsblomster er vanligvis en av de første plantene som dukker opp om våren, og vil fortsette blomstre til temperaturene stiger og får planten til å sovne. Imidlertid når temperaturen synker om høsten, stemorsblomster kan blomstre igjen hvis du bruker litt tid på å forberede dem på våren.

Blomster stemorsblomstene hele sommeren?

Stemorsblomster er et klassisk kult vær blomst, brukes de fleste steder som en årlig. ... De vil blomstre godt til varmen av sommer, på hvilket tidspunkt plantene vil visne og falle og slutte å produsere blomster. Men fortsett dem og deg vil få blomstrer en gang til i fall når temperaturen avkjøles igjen.

Blir stemorsblomstene igjen?

De fleste sengetøy fioler og stemorsblomster er stauder eller toårige, men de blir vanligvis bare oppbevart i en sesong og deretter kastet, men etter blomstring kan de kuttes tilbake til et par centimeter og de vil vokse igjen.

Skal jeg dekke stemorsblomstene mine i kveld?

Og hvis det er spådd et kaldt snap, kan gartnere dekke stemorsblomstene med lett frostbeskyttet stoff til de hard frysing er over. Men i klima hvor de jord kan forbli frossen i lengre perioder, er det best å beskytte de planter med en solid mulch dekke før de frossen jord tiner.

Hvilken måned planter du vinter stemorsblomster?

Når skal du plante vinter stemorsblomster? Ideelt sett bør du plante stemorsblomstfrøene i kantlinjer eller potter under september og tidlig oktober - Dette vil gi dem en bedre sjanse til å vokse solide røtter og blomster.

Hva er den beste gjødsel for stemorsblomster?

Når været avkjøles og jord temperaturer faller under 60 ° F, start et flytende fôrprogram ved å bruke gjødsel som inneholder minst 50 prosent av nitrogenet i nitratform. En standard 15-2-20 gjødsel med høy nitratmasseblomstformel påført med 14-dagers intervaller frem til 15. mars gir gode resultater.

Er Miracle Grow bra for stemorsblomster?

Det er mat laget spesielt for stemorsblomster, men en generisk anlegg mat som f.eks Miracle Gro vil være tilstrekkelig som vi vil, Sa McGraw. Stemorsblomster bør vannes planting og deretter et par ganger i uken. Juster vanning til nedbør.

Er stemorsblomster giftige for hunder?

Stemorsblomster. Livlige og søte, disse fantastiske blomstene er ikke bare ikke-giftig til hunder, de er tilsynelatende også velsmakende. Stemorsblomster kommer i en regnbue av farger, inkludert blå, hvit, gul, rød, oransje og lilla, så det er noe å glede alle.

Vil stemorsblomster vare hele sommeren?

I varmere klima, stemorsblomster dyrkes som ettårige i den kjølige sesongen. Plantene vokser og blomstrer i de kjølige høst-, vinter- og vårmånedene. Når sommer temperaturen stiger, varmefølsom stemorsblomster visne og dø.

Hvordan holder du stemorsblomstene fra å bli leggy?

Stemorsblomster foretrekker filtrert sol fremfor delvis skygge. Når været varmer eller trærne løv ut og skygger i hagebeden, er din stemorsblomster kan vokse lenge, "leggy"stammer. Klem for lange stengler tilbake til beholde planten formet i en pen haug med løvverk og blomster.

Parterre Garden Design Hvordan lage en Parterre Garden
Den enkleste formen for skape Parterre -hager er et kryss, men du kan bli kreativ med trekanter og andre geometriske former som passer sammen. Bare hu...
Virgin Mary Garden Ideas - Opprette en Mary -hage i hagen din
Hvordan starter jeg en Mary Garden?Hvilke blomster er i en Mary Garden?Hvordan organiserer jeg hagen min hjemme?Hva er jomfru Marias blomst?Hvorfor er...
Planer for hageoppsett - tips om oppsettalternativer for hagen
Det mest grunnleggende hageplan består av en design med rette, lange rader som går nord til sør orientering. En nord til sør retning vil sikre at hage...