Ganoderma

Palmestammesykdommer Lær om Ganoderma i palmer

Palmestammesykdommer Lær om Ganoderma i palmer

Palm Tree stamme sykdommer: Lær om Ganoderma In Palms. Ganodera palmesykdom, også kalt ganoderma rumpe råtne, er en hvit råte sopp det forårsaker palmer stamme sykdommer. Det kan drepe palmer. Ganoderma er forårsaket av patogenet Ganoderma zonatum, og eventuelle palmetre kan komme ned med det.

  1. Vil Ganoderma drepe trær?
  2. Hvordan behandler du stamme råte på palmer?
  3. Hvordan bli kvitt Ganoderma?
  4. Hva forårsaker Ganoderma?
  5. Hva er Ganoderma bra for?
  6. Hva er Ganoderma sykdom?
  7. Hvordan gjenoppliver du et døende palmetre?
  8. Hvordan ser bagasjerot ut?
  9. Hvordan behandler du palmsopp?
  10. Hvordan ser palmsopp ut?
  11. Hva forårsaker Ganoderma rotrot?
  12. Er Ganoderma Zonatum spiselig?
  13. Hva er bivirkningene av Ganoderma?
  14. Hva er det som dreper mine dronningpalmer?
  15. Hvilke sykdommer får palmer?
  16. Er Ganoderma bra for leveren?
  17. Er Ganoderma bra for nyrene?
  18. Hvor mye Ganoderma skal jeg ta daglig?
  19. Hvordan påvirker Ganoderma palmeolje?
  20. Hva brukes palmeolje til i planten?
  21. Hvorfor basal stamme råte sykdom i olje palm er så viktig?

Vil Ganoderma drepe trær?

Kjerneveden vil fortsette å forfalle og kan drepe en tre på så lite som tre år. ... De Ganoderma sopp vil til slutt skade den strukturelle integriteten til tre, når sterk vind eller uvær kan rive den opp med røtter.

Hvordan behandler du stamme råte på palmer?

Det er ingen metoder for å forhindre eller kurere denne sykdommen. De håndflate bør fjernes umiddelbart og den syke stamme del ødelagt, men ikke resirkulert.

Hvordan bli kvitt Ganoderma?

Dessverre er det foreløpig ingen effektiv behandling for ganoderma rumpe råte. Når konken har dukket opp på barken, er treet effektivt dødt og må fjernes for å forhindre at treet faller og for å stoppe spredning av sporer.

Hva forårsaker Ganoderma?

Ganoderma rumpe rot er forårsaket av soppen Ganoderma zonatum. Denne soppen bryter ned ligninet i de nedre 4-5 foten på stammen. ... Soppen spres av sporer, som produseres og frigjøres fra basidiocarp (conk). Forhold som bidrar til utvikling av sykdom er ukjente.

Hva er Ganoderma bra for?

Reishi (Ganoderma lucidum) er en av de viktigste urter som er valgt i enhver immunmangel sykdom. Den har et bredt spekter av immunstimulerende aktiviteter, samt antiinflammatoriske og antiallergeniske egenskaper.

Hva er Ganoderma sykdom?

Ganoderma er en hvitrotssopp. Organismen forårsaker økonomisk tap av oljepalme (OP) i forskjellige regioner rundt om i verden, inkludert Sørøst -Asia (SE) Asia (Corley og Tinker, 2003), der den nåværende forfatteren har hatt betydelig erfaring med avlingen sykdom.

Hvordan gjenoppliver du et døende palmetre?

Følg trinnene nedenfor for å ta godt vare på din døende palme.

  1. LEGG TIL RIKTIG mengde vann. ...
  2. BRUK GJØDSEL AV HØY KVALITET. ...
  3. HOLD GJØDSEL 2 FT BORT FRA ROTTER. ...
  4. BRUK HØYKVALITETSJORD. ...
  5. KUN Kuttet FRONDS ETTER DE ER HELT DØD. ...
  6. BESKRIV IKKE UNDER HURRICANE SESONG. ...
  7. ANLEGG BALKETRE PÅ HØYRE NIVÅ.

Hvordan ser bagasjerot ut?

Stamme råte er resultatet av en soppvekst, som først viser sin tilstedeværelse gjennom gulne eller visne blader og forkrøplede veksthastigheter, og til slutt viser fruktlegemer på utsiden av stamme. ... Behandle skader raskt som de er invitasjoner til sopp til angrep.

Hvordan behandler du palmsopp?

I de fleste tilfeller vil blad flekker ikke drepe tre, og soppdrepende midler er vanligvis ikke nødvendig. Hvis skaden blir alvorlig, kan soppdrepende spray som inneholder kobber brukes (se tabell 1 for spesifikke produkter). Hvis håndflate frukt brukes til mat, kobber fungicider er de eneste godkjente soppdrepende midler.

Hvordan ser palmsopp ut?

Det første tegn deg er sannsynligvis vil ha når ganoderma palmesykdom har infisert din håndflaten er conk eller basidiocarp som dannes på siden av a håndflate stamme eller stubbe. Det vises som en myk, men solid, hvit masse i en sirkulær form som ligger flatt mot tre.

Hva forårsaker Ganoderma rotrot?

Ganoderma rotrot. Lakk sopp råtne, forårsaket av soppen Ganoderma lucidum og (unyansert) sopp råtne, forårsaket av G. applanatum infisere røtter og nedre bagasjerom (rumpe) av mange løvtrær og noen bartrær.

Er Ganoderma Zonatum spiselig?

Ukens soppfunn er ikke så mye spiselig som medisinsk, Ganoderma curtisii. ... De Ganoderma curtisii og Ganoderma zonatum (sistnevnte finnes bare på håndflatene) er våre lokale versjoner av den berømte medisinen Reishi sopp. Jeg personlig har ikke brukt dem, men jeg kjenner noen som gjør det.

Hva er bivirkningene av Ganoderma?

Mulige bivirkninger

Imidlertid kan ganoderma forårsake en rekke bivirkninger, inkludert svimmelhet, mageknip, og hudirritasjon. 7 Du bør snakke med legen din før du prøver ganodermakaffe, spesielt hvis du tar blodtrykk, antikoagulantia, trombocyttplater eller kreftmedisiner.

Hva er det som dreper mine dronningpalmer?

Det er en ny sykdom som har vært dreper dronningpalmer over alt de delstaten Florida for de siste årene. De Fusarium Decline sykdom er forårsaket av en sopp som infiserer de knopp av dronningpalmer og produserer et giftstoff som raskt dreper tre. ...

Hvilke sykdommer får palmer?

Palmesykdommer

Er Ganoderma bra for leveren?

De siste årene har flere og flere studier funnet det Ganoderma har flere hepatoprotektive effekter på forskjellige lever skade, inkludert hepatocellulært karsinom, alkoholfritt lever sykdom, alkoholiker lever sykdom, hepatitt B, betennelse, fibrose og giftig indusert lever skade (fig.

Er Ganoderma bra for nyrene?

Disse studiene antyder det Ganoderma lucidum og dets ekstrakter har brede nyre beskyttende aktiviteter og a flink søknadsutsikter i forskjellige nyre sykdommer. Oppsummert bekrefter den nåværende studien for første gang at GLPP har fordelaktig effekter på IR forårsaket AKI.

Hvor mye Ganoderma skal jeg ta daglig?

Pharmacopoeia i Folkerepublikken Kina anbefaler 6 til 12 g reishi ekstrakt daglig. Ganopoly (a Ganoderma lucidum polysakkaridekstrakt) i doser opptil 5.4 g daglig (tilsvarer 81 g av fruktkroppen) i 12 uker har blitt brukt i noen få kliniske studier.

Hvordan påvirker Ganoderma palmeolje?

Ganoderma boninense (G. boninsense) forårsaker både basal stamme råte (BSR) og øvre stamme råte (USR) og forblir Sørøst -Asias mest ødeleggende palmeolje sykdommer med direkte tap av stativet, redusert utbytte av syke håndflatene og det resulterende kravet for tidligere gjenplanting (Flood et al. 2002).

Hva brukes palmeolje til i planten?

palmekjerneolje, fra frøene, brukes til å produsere spiselige produkter som margarin, is, sjokoladekonfekt, kaker og brød, i tillegg til mange legemidler. Kakeresten etter at kjerneoljen er ekstrahert, er storfe. Planten vokser også som prydplante i mange subtropiske områder.

Hvorfor basal stamme råte sykdom i olje palm er så viktig?

I Sørøst -Asia, basal stamme råte (BSR) sykdom har vært en av de største hindringene i palmeolje dyrking. ... Ernæringsstatus for en plante har stor innvirkning på sykdom motstand. I denne forbindelse er optimal næringsopptak veldig viktig for å forhindre mangel på næringsstoffer i planter.

innfødte myrplanter
Mer myrplanter å vokseEupatorium cannabinum.Filipendula ulmaria.Onoclea sensibilis.Osmunda regalis.Lysekroner.Ranunculus spp.Hemerocallis spp.Iris lae...
Patioplanter med lite vedlikehold vokser lett å ta vare på uteplassen
Disse utendørs planter er nydelige og de er lett å ta omsorg av, selv om du ikke har en grønn tommel....5 Lav-Vedlikehold Utendørs planter Perfekt til...
Kan planter snakke med hverandre - hva bruker planter til å kommunisere
Planter bruker røttene deres for å "lytte" til sine naboer, ifølge forskning som legger til bevis for det planter har sine egne unike former for kommu...