Jomfruhår

maidenhair bregne bad

maidenhair bregne bad

Bregner, som Boston bregner og Maidenhair bregner er et godt valg da de alle trives i et fuktig miljø og med lite eller ingen lys. Peace lily spathiphyllum og Dieffenbachia er hardføre varianter som gjør det bra i en baderom med filtrert lys - deres tropiske opprinnelse betyr at de er egnet i et fuktig miljø.

  1. Kan du sette en bregne på badet?
  2. Liker jomfruhårbregne våte føtter?
  3. Hvor mye lys trenger en jomfrubregne?
  4. Skulle jeg tåke min jomfrubregne?
  5. Gjør orkideer som bad?
  6. Hvilke planter kan leve på et bad uten vinduer?

Kan du sette en bregne på badet?

Bregner er et godt alternativ for deg baderom, spesielt varianter som fuglereden bregne. ... For denne planten er høy luftfuktighet nøkkelen, så din baderom er i utgangspunktet det perfekte stedet for den. De vil også tåle svakt lys, men vil gjøre enda bedre i et medium til sterkt indirekte lys.

Liker jomfruhårbregne våte føtter?

Maidenhair bregner er en av de få plantene du ikke kan vanne for mye! De elsker å være konsekvent fuktig til alle tider. Den enkleste måten å oppnå dette på er å holde et dypt brett under gryten de er i (selvvannende potter fungerer også bra for dette.)

Hvor mye lys trenger en jomfrubregne?

Lys indirekte lys er best for denne planten (400-800 fotlys for det meste av dagen), som kommer fra å gi planten et størst mulig utsyn til den åpne himmelen. En eller to timer med direkte sol er tålelig hvis du er opptatt av å kontrollere jordfuktigheten.

Skulle jeg tåke min jomfrubregne?

Når du vokser jomfruhår bregne innendørs foretrekker anlegget små beholdere og liker ikke å ompotte. Jomfruhår er også intolerant for lav luftfuktighet eller tørr luft fra varme- eller kjøleventiler når den vokser i hjemmet. Derfor må du enten tåke planten hver dag eller legg den på et vannfylt småsteinbrett.

Gjør orkideer som bad?

Fordi orkideer er innfødt i tropisk klima, de elsker fuktighet og vil trives i de dampende områdene til a baderom. Bare vær sikker på at de har minimalt med sollys (et takvindu eller lite baderom vinduet skal være nok til å holde dem lykkelige).

Hvilke planter kan leve på et bad uten vinduer?

Lær om de mest populære baderomsplanter som ikke trenger sollys nedenfor:

Sone 4 Xeriscape -planter - Hva er noen kalde hardføre Xeriscape -planter
Noen tips og lister på de perfekt kald region xeriscape planter kan sette deg i gang de veien til suksess med tørkehage....Noen ideer til vakker sone ...
Stauder For Hell Strips Velge flerårige planter for Hell Strip Planting
Her er et utvalg av de beste flerårig hell stripe plante valg:Coreopsis, soner 3-9.Blå havregress, soner 4-9.Sibirisk iris, soner 3-9.Blåsvingel, sone...
Sone 5 bær - Velge kalde hardføre bærplanter
Hvilke bær vokser i sone 5?Hvilket bær er lettest å dyrke?Når kan jeg plante blåbær i sone 5?Hvilke bærbusker kan plantes sammen?Hvilke bær vokser i k...