Gjødsel

hjemmelaget gjødsel for luftplanter

hjemmelaget gjødsel for luftplanter

Kombiner 80% av mosen til 20% av et blodmåltid og ha i en plastpose med glidelås. Hvis tørket blod i blandingen blir fast ved basen, rist det godt før påføring. Jo før du kommer til å bruke gjødsel, jo bedre er det. Legg til denne DIY luft plante gjødsel til vannet før du dunker din planter.

  1. Hva gir du luftplanter?
  2. Hva er den beste gjødsel for utendørs planter?
  3. Hvordan får jeg luftanlegget mitt til å trives?
  4. Kan du bruke Miracle Grow på luftplanter?
  5. Hvordan ser et overvannet luftanlegg ut?
  6. Blir luftanlegg større?

Hva gir du luftplanter?

For å gjødsle luftplanter, bruk en luftplantspesifikk gjødsel eller en bromeliadgjødsel noen ganger i året. Et annet alternativ er å bruke en vanlig, vann løselig husplantegjødsel med 1/4 av anbefalt styrke.

Hva er den beste gjødsel for utendørs planter?

Her er den beste gjødselen for hagen din.

Hvordan får jeg luftanlegget mitt til å trives?

Luftanlegg gjør det best med minst et par timer med lys, indirekte sol daglig. Plassering innenfor 1 til 3 fot fra et øst- eller vestvendt vindu, eller innenfor en fot eller to av en kunstig lyskilde er ideell. Hvis du holder dem godt vannet, kan de ha varmere, mer direkte sol og lengre eksponering. Unngå svakt opplyste steder.

Kan du bruke Miracle Grow på luftplanter?

Etter hver vanning, luftanlegg skal ha nok lys og luft sirkulasjon at de tørker på 4 timer eller mindre. ... Du kan også bruk annen allsidig væske anlegg matvarer som Mirakel-Gro eller din favoritt orkide gjødsel med 1/4 til 1/2 styrke hvis du har ikke bromeliad gjødsel.

Hvordan ser et overvannet luftanlegg ut?

Tegn på over-vanning

Den er den den vanligste årsaken til at de dør. Så hvis du ser at basene begynner å bli mørke, så faller bladene ut fra midten eller hvis de har grøtaktige røtter og gulner blader, er det nødvendig å iverksette umiddelbare tiltak for å forhindre permanent skade som kan oppstå.

Blir luftanlegg større?

Etter de første årene begynner de å få vokser litt raskere som de bli større størrelse. Mens frø vokser planter vokser mye tregere, pleier de å være større og bedre eksemplarer enn planter vokst som offset. ... Det kan ta år for en liten luftanlegg til vokse og til slutt blomstre, så tålmodighet er nøkkelen!

Planteavstandsguide - Informasjon om riktig avstand mellom grønnsakshager
I de fleste tilfeller er det en god idé å la minst 18 til 36 tommer plass mellom hver rad med grønnsaksplanter. Stor grønnsaksplanter i hagen, som agu...
Hvorfor er min ertplante gule årsaker og behandling for gulnende erteplanter
Mest fører til til gulnende erteplanter er sopp og ledelsen av dem alle er ganske mye de samme: Velg sykdom resistente frøvarianter. Anlegg i godt dre...
Tomat Ringspot Virus - Hva du skal gjøre for Tomat Ringspot på planter
Hva å Gjør for Tomato Ringspot. Tomatringpottvirus i planter er uhelbredelig; du kan håper bare å bremse spredningen av infeksjonen i hagen din. De fl...