Seder

deodar sedertre vekst

deodar sedertre vekst

De vokse i et moderat tempo, og legger en til to fot per år for å nå mellom 40 og 70 fot høy, selv om den kan nå 250 fot i sin opprinnelige setting. De tre trenger all den plassen på grunn av dens vakre gråtende grener, som vil vokse og spre seg.

  1. Hvor høy vokser en deodar sedertre?
  2. Hvordan kan jeg få sedertre til å vokse raskere?
  3. Har sedertrær dype røtter?
  4. Hvor lang tid tar sedertre å bli modne?
  5. Hvorfor er sedertre dårlige?
  6. Hvor lenge lever deodar sedertre?
  7. Er kaffegrut godt for sedertre?
  8. Hva er den beste gjødsel for sedertre?
  9. Hvor langt fra hverandre bør sedertre plantes?
  10. Har sedertre invasive røtter?
  11. Er sedertre vanskelig å vokse?
  12. Hva er den beste tiden å transplantere sedertre?
  13. Er sedertre verdt penger?
  14. Hva slags jord liker sedertre?
  15. Hvordan beskytter du sedertre?
  16. Hvordan dreper du i all hemmelighet et sedertre?
  17. Bruker sedertre mye vann?
  18. Vil Roundup drepe sedertre?
  19. Er sedertrær i rask vekst?
  20. Hvorfor dør alle sedertrærne?
  21. Hvorfor blir min deodar sedertre gul?

Hvor høy vokser en deodar sedertre?

De Deodar sedertre vokser til en høyde på 40–70 'og en spredning på 20–40' ved forfall.

Hvordan kan jeg få sedertre til å vokse raskere?

ekte sedertre trenger tidvis dyp vanning i varme sommermåneder for å trives, og gjødsling varmestresset sedertre ville bare gjøre er verre. På den annen side, gjødsle sedertre regelmessig hvis du vil raskere vekst på unge trær, hvis planter er det vokser i dårlig jord eller hvis de trenger å reparere skader.

Har sedertrær dype røtter?

Trerøtter vokser generelt grunt og bredt, men sedertre røtter vokse dyp og bred. Grav hullet for tre 3 fot dyp eller dypere, hvis mulig, for å tillate røtter å spre. ... Som med dybde, gjør det lettere å løsne jorda i et større område røtter å spre.

Hvor lang tid tar sedertre å bli modne?

Reproduksjon av rød sedertre

Moden østlig rød sedertre gir en god avling av frø hver to til tre år. Når den vokser fra frø i barnehager, vil østlig rød sedertre ta ett til to år for å nå en passende størrelse for omplanting.

Hvorfor er sedertre dårlige?

Sedertre regnes som en brannfare på grunn av de naturlige oljene de inneholder, som er svært brannfarlig. De sedertre naturlige oljer kombinert med bladets store overflate sedertre svært brennbar, spesielt under forhold med lav luftfuktighet.

Hvor lenge lever deodar sedertre?

Deodar sedertre (Cedrus deodara) er blant de mest praktfulle trærne i verden. Det er funnet vokser i de vestlige Himalaya i høyder mellom 5000 og 10.000 fot og kan leve for 1000 år.

Er kaffegrut godt for sedertre?

Nitrogeninnhold i Kaffebunn

Kaffegrut er grønn kompost, noe som betyr at de er fuktige og rike på nitrogen. ... Fordi nitrogen støtter grønn vekst, bruker kaffegrut som kompost rundt trær og busker oppfordrer dem til å vokse frodige og leggy.

Hva er den beste gjødsel for sedertre?

Sedertre trenger regelmessig fôring for å produsere frodig, sunn vekst. Gi sederhekken din tidlig vår, ved hjelp av en organisk-basert tre og busk plante mat med en NPK forhold som 18-8-8. Vann hekken grundig, da gjødsling av tørr jord kan brenne røttene.

Hvor langt fra hverandre bør sedertre plantes?

Når du bruker sedertre som en hekk, må du plassere hver anlegg 2-3 fot fra hverandre (fra koffertene). Legg til en ekstra fot mellom planter for 'Excelsa'. Grav hullene for plantene dine. Sørg for at planting hullet er minst to ganger bredden på rotballene og samme dybde, eller litt grunnere.

Har sedertre invasive røtter?

Mest sedertre gjør det ikke ha dyp røtter, selv om den østlige røde seder (Juniperus virginiana), som vokser i store deler av USA, kan trenge ned i jorden til så mye som 25 fot under de rette forholdene. ekte sedertre er ikke hjemmehørende i U.S., men mest ha grunt rot systemer.

Er sedertre vanskelig å vokse?

Sedertre er ikke vanskelig å vokse og vil gi eleganse til ethvert rom der de har plass til å spre seg. Velg en solrik beliggenhet nøye, og ikke gjør det plante trær nærmere enn fem fot (1.5 m.) ... fra hverandre.

Hva er den beste tiden å transplantere sedertre?

Den kan vokse 80 fot høy eller høyere med en 20 til 40 fot spredning, så den må kanskje flyttes hvis den ser ut til å vokse ut fra den nåværende plasseringen. Det er beste til transplantasjon sedertre mens de er i dvale i begynnelsen vår eller sen høst. Dette vil redusere belastningen på tre og øke sjansen for å overleve.

Er sedertre verdt penger?

Selv om de ikke er "bolig" trær det er ikke mye verdi i seder. Det er en vanlig kommersielt høstet art vestover... Trær i boligområder har ofte spiker... Tenk på det som en legitim og forsikret tre tjenesten har en rimelig mengde overhead.

Hva slags jord liker sedertre?

Mest sedertre foretrekker en sur jord, med noen som vokser best i alkalisk jord. Hvit seder (Thuja occidentalis) vokser i et pH -område fra 5.5 til 7.2. rød seder (Juniperus virginiana) trenger en mer nøytral pH mellom 6.8 og 7.2.

Hvordan beskytter du sedertre?

Den beste måte å beskytte dette anbudet tre er å vanne godt inn i høsten, og etter at bladene har falt, legger du 4 trepinner i bakken rundt omkretsen av tre og pakk deretter innsatsen med burlap for å lage en skjerm. Innsatsen skal være omtrent 1.5 ′ til 2 ′ vekk fra bagasjerommet.

Hvordan dreper du i all hemmelighet et sedertre?

hvordan Drep sedertre

  1. Bruke Hack and Squirt -metoden.
  2. Bestem hvilken av urtene du skal bruke. ...
  3. Bruk en flue, øks eller stokk for å skjære en fot i barken. ...
  4. Spray gangstien med det forberedte ugressmidlet ditt i 5 minutter etter at du har skjært. ...
  5. Fortsett å kutte ikke-overlappende, horisontale snitt rundt tre stilk. ...
  6. Vent 3-4 uker på din trær å dø.

Bruker sedertre mye vann?

En OSU -forskningsstudie viste 1 dekar sedertre absorberer 55 000 liter vann per år. Det ble også rapportert en sedertre kunne bruk opptil 30 liter vann en dag.

Vil Roundup drepe sedertre?

Roundup i seg selv vil ikke drepe stor trær men hvis du blander to andre kjemikalier så det vil.

Er sedertrær i rask vekst?

Sedertre, generelt, kan vokse over 25 tommer i året for sine raskeste sats på vekst, men faller vanligvis i et område på 12 til 24 tommer årlig.

Hvorfor dør alle sedertrærne?

Rotrot er et vanlig problem blant sedertre. Dette er forårsaket av en sopp som blomstrer i altfor fuktig jord. ... Andre sopptyper forårsaker rødme, som dreper løvet, gjør det brunt og får det til å falle fra grenene. Behandler din seder med et soppdrepende middel kan bidra til å kontrollere sykdommen.

Hvorfor blir min deodar sedertre gul?

Noen av grunnene til en deodara blir gul kan spores tilbake til jorda. Hvis tre får ikke nok vann kan det gå inn i tørkestress. Symptomer på denne lidelsen inkluderer gulner som begynner på toppen av tre på de ytre delene av grenene og jobber seg ned og inn i tre.

Vingård Frostskade - Beskyttelse av vinranker om våren
La sprinkleren belegge vinstokkene i vann, som vil vende seg til is over natten. Slå av sprinkleren om morgenen eller når temperaturen igjen er over f...
Ledsagerplanting med druer - Hva du skal plante rundt druer
Utmerket ledsagere til druer inkludere:Isop.Oregano.Basilikum.Bønner.Bjørnebær.Kløver.Geraniumer.Erter.Kan du plante røde og grønne druer sammen?Kan d...
Cold Hardy Grapevines - Tips for dyrking av druer i sone 3
Kan du dyrke druer i kaldt klima?Hvordan beskytter jeg vinrankene mine om vinteren?Hvilke 3 ting trenger vinranker for å overleve?Kan du plante vinran...